ZieZo zorgverzekering

Zoek je meer informatie over de ZieZo zorgverzekering, dan ben je op de juiste pagina. Hier zal je meer informatie vinden over de zorgverzekeraar ZieZo, de verschillende zorgverzekeringen bij ZieZo, de basispremie van ZieZo over de jaren heen en over het vergelijken van een ZieZo zorgverzekering.

ZieZo is een onderdeel van Zilveren Kruis Achmea, en werd een aantal jaar geleden aangekondigd. Hoewel ZieZo als een goedkoper alternatief gezien kan worden op Zilveren Kruis, biedt de zorgverzekeraar geen budget polis aan. De zorgverzekering die je bij ZieZo afsluit kan je beter zien als een natura zorgverzekering.

Ziezo zorgverzekering afsluiten -> Meer info over Ziezo

Ziezo zorgverzekering

Zoals gezegd is de basisverzekering die je bij ZieZo kan krijgen een naturapolis. Dat houdt in dat je terecht kan bij de aangesloten zorgverleners bij ZieZo. Om te weten welke dat precies zijn, zal je de polisvoorwaarden goed door moeten nemen. Deze basisverzekering bij ZieZo kan je nog uitbreiden met enkele aanvullende verzekeringen, waardoor je bijvoorbeeld een uitgebreidere dekking hebt voor fysiotherapie of de tandarts. Zorgkosten declareren gaat bij ZieZo snel via de applicatie.

Als je de basispremie van de basisverzekering van ZieZo wilt weten, dan moet je even in onderstaande tabel kijken. Daar vind je de basispremie van ZieZo voor de polis bij een verplicht eigen risico.

JaarBudgetNaturaRestitutie
2018€ 96,95€ 102,50
2017€ 93,95€ 99,95-
2016-€ 96,75-
2015-€ 89,75-
2014-€ 89,75-
2013---

Zorgverzekering ZieZo vergelijken

Een zorgverzekering afsluiten bij ZieZo kan op de site van ZieZo zelf, waar je ook meer informatie zal vinden over de zorgverzekering en aanvullende verzekeringen. Als je nog niet helemaal zeker bent welke zorgverzekering je graag af wilt sluiten, dan kan je zorgverzekeringen vergelijken. Dit kan je bijvoorbeeld doen door middel van de zorgvergelijker die op je op Vergelijkzorgverzekering2018.com vindt.

ZieZo zorgverzekering
4.67 (93.33%) 3 votes