HEMA zorgverzekering

Lees hier alles over de HEMA zorgverzekeringen. De premie van de basisverzekering bij HEMA, het vergelijken van de zorgverzekeringen en meer.

Sinds 2014 is HEMA ook zorgverzekeringen aan gaan bieden, in samenwerking met Menzis. HEMA is dus eigenlijk een label geworden van Menzis, waar bijvoorbeeld ook Anderzorg onder valt. Voordeel bij het afsluiten van een zorgverzekering bij HEMA, is dat de consument tien procent korting zal krijgen op de producten bij HEMA.

HEMA zorgverzekering afsluiten -> Meer info over HEMA

Zorgverzekering HEMA

HEMA biedt als basisverzekering een natura zorgverzekering aan, wat inhoudt dat je zorgkosten vergoed zullen worden bij gecontracteerde zorgverleners. Naast de basisverzekering bij HEMA, kan je ook een aantal aanvullende en tandarts verzekeringen afsluiten. Daardoor kan je de dekking van je zorgverzekering verhogen.

De zorgpremie van HEMA wordt in onderstaande tabel weergegeven, voor de basisverzekering. Dit is de premie bij het verplichte eigen risico.

JaarBudgetNaturaRestitutie
2018-€ 108,--
2017-€ 108,--
2016-€ 97,--
2015-€ 97,--
2014-€ 89,--
2013---

Zorgverzekering HEMA vergelijken

Als je al vrij zeker bent dat je een zorgverzekering bij HEMA wilt afsluiten, dan kan je dat bijvoorbeeld al meteen op de zorgverzekering site van HEMA doen. Een andere mogelijkheid is om een zorgvergelijker te gebruiken, waar je de zorgverzekering van HEMA ook in terug zal vinden.

Als je nog niet echt een idee hebt van de zorgverzekering van volgend jaar (ook als je nog twijfelt tussen twee of meer zorgverzekeringen), dan kan je ook de zorgvergelijker gebruiken. Die is bijvoorbeeld te vinden op de homepage van deze site. Een zorgverzekering vergelijken kan heel makkelijk en snel daar, aan de hand van een aantal ingevulde waarden.

HEMA zorgverzekering
3.75 (75%) 4 votes